fbpx

Over Instaproof

Instaproof is een platform naar het gelijknamige boek. Het bedrijf is onderdeel van justK, opgericht in 2013 door Kirsten Jassies, social media expert.
Kirsten (44) geeft sinds 2 jaar samen met Joyce Nafzger (24) Instagram trainingen en schreef samen met haar het boek Instaproof. Op Instaproof vind je daarom bijdragen van beide specialisten. Je kunt ze ook raadplegen voor het geven van presentaties en trainingen voor Instagram en vloggen, of voor een trendtalk over Instaproof en de nieuwe beeldtaal.

“Instaproof zijn betekent klaar zijn voor de visuele sociale toekomst. Korte visuele content, het liefst door Stories en video te maken, is nodig om je doelgroep te bereiken en in contact met ze te komen en te blijven. Dat kan op Instagram, maar ook op Facebook, Youtube of Snapchat, kies het lievelingskanaal van je doelgroep en ga het gesprek aan!”


CONTACT:
KIRSTEN JASSIES 06- 412 806 71 – [email protected]
JOYCE NAFZGER
[email protected]

Kirsten Jassies is dé Instagramexpert van Nederland en publiceert al sinds 2011 over Instagram. Onder de naam JustK werkt ze als strateeg en social media trainer, waarbij haar focus ligt op digitale trends en tools als Instagram en vloggen. In 2015 schreef ze in samenwerking met Frankwatching het boek In Beeld met InstagramVia haar Instagram-account @instaproofnl geeft ze tips en deelt ze de laatste nieuwtjes over Instagram met haar volgers.

Joyce Nafzger begon als beautyblogger (Pretty Brilliant), online redacteur bij Cosmopolitan en als copywriter voor diverse grote merken. Vandaag de dag werkt ze als freelance contentexpert en als Creative Producer bij Qontent Matters voor klanten als BaByliss Nederland en Bol.com. Samen met Kirsten verzorgt ze daarnaast Instagramtrainingen. Op Insta vind je haar onder @joycenafzger.

Een foto van een #selfie uit de shoot met @sigridbulens voor het #instaproofboek bij de Snorfabriek. Driekwart jaar later is het boek daar en vieren we de lancering op 5 september bij Sissy-Boy. Deze week heb ik nog niet volop gewerkt, want: kids nog vakantie, maar toch veel bezig geweest met de PR rondom het boek en het feestje. En wat ik allemaal wil zeggen als ik daar eenmaal op het podium sta. Hoe ik de inzet van die lieve @joycenafzger @leeuwro en @sigridbulens ga omschrijven en hoe ik ze ooit kan bedanken. Wat kan ik zeggen over dit populaire en groeiende social media kanaal, dat voor veel mensen onbevredigend is of té verslavend?! Kom je met je Instagram verhaal terwijl de eerste tekenen van het afbrokkelen van social media duidelijk zichtbaar zijn. Maar hé, het is zo’n interessante tijd waarin we nog veel moeten ontdekken over 24/7 online en zelfs live kunnen zijn vs privacy. Over die gedachte ga ik langer nadenken en praten met anderen. Om tot een mooie, persoonlijke visie te komen over Instaproof MOETEN zijn. ❤️

Een bericht gedeeld door Kirsten • Social Media Expert (@kirstenjassies) op

Hij is er! ??⚡️Mag ik jullie voorstellen aan… INSTAPROOF? Dé (allereerste Nederlandse) go to guide voor Instagram! Met tips & tricks van @kirstenjassies & mij, vormgeving en fotografie van @leeuwro & @athello.nl en beeld en quotes van 80+ inspirerende influencers & bedrijven. ? Ik besef het nog niet helemaal, maar hij is toch echt ‘af’! Bizar dat hij over één maandje (ook) bij anderen op het bureau of de koffietafel ligt/in de tas zit of in de boekenkast staat te pronken. Maar vooral écht een feestje! Gelukkig vervelen wij ons in de tussentijd niet. Want next up: de boeklancering organiseren! Mijlpalen, feestjes, felicitaties en dankbaarheid alom! ?? (Maar dat verraadde mijn trotse glimlach vást al!)

Een bericht gedeeld door Joyce • Instagramtrainer (@joycenafzger) op

Instagram has returned empty data. Please check your username/hashtag.

Recente reacties

    Categorieën

    Follow us

    Proactively formulate resource-leveling imperatives through alternative process improvements.