fbpx

BOEK

Instaproof: vanaf nú verkrijgbaar!

Over Instaproof

Instaproof: in 15 stappen naar insta(nt) succes

Welke foto’s leveren mij de meeste likes op? Welke hashtags/bijschriften/filters/advertenties/tijden werken? Kortom: hoe kickstart ik mijn weg naar Insta(nt) succes op Instagram?

Instaproof, jouw nieuwe go-to gids voor Instagram, komt to the rescue! In vijftien hoofdstukken leer je alles over Instagram. Het boek staat bol van de praktische tips & tricks over hoe jij ‘picture perfect’ foto’s maakt, hoe je de perfecte profieltekst schrijft en hoe jij zoveel mogelijk likes en reacties scoort. Daarnaast bevat het boek inspirerende verhalen van grote Nederlandse Instagrammers zoals @dehuismuts,  @sannyzoektgeluk, @theobert_pot, @kikiduren en @bintihome. Kriebels om je Instagram te upgraden gegarandeerd!

Waar te koop?

Instaproof aanschaffen? (Dankjewel!!) Dat kan! Vanaf woensdag 5 september is Instaproof voor €17,50 verkrijgbaar bij de boekhandel, bij Sissy-Boy én bij Bol.com
Koop bij bol.com

Heel veel leesplezier alvast! Laat je ons weten wat je ervan vindt? Deel jouw foto/recensie met #instaproofboek!

Kirsten & Joyce: ‘‘De vraag is die ons het meest gesteld wordt is: “Hoe kom ik aan meer volgers? Omdat het antwoord niet altijd eenvoudig is, hebben wij een visuele en inspirerende handleiding gemaakt voor Instagram. Met daarin álle handvaten voor Insta-succes. Iets wat wij ieder persoon en elk bedrijf van harte gunnen!”

Over de auteurs

Kirsten Jassies is dé Instagramexpert van Nederland en publiceert al sinds 2011 over Instagram. Onder de naam JustK werkt ze als strateeg en social media trainer, waarbij haar focus ligt op digitale trends en tools als Instagram en vloggen.  In 2015 schreef ze in samenwerking met Frankwatching het boek In Beeld met InstagramVia haar Instagram-account @instaproofnl geeft ze tips en deelt ze de laatste nieuwtjes over Instagram met haar volgers.

Joyce Nafzger begon als beautyblogger, online redacteur bij Cosmopolitan en copywriter voor merken als Fred de la Bretoniere, Moët & Chandon en STARSKIN. Vandaag de dag werkt ze als freelance contentexpert en als Creative Producer bij Qontent Matters voor klanten als bol.com en BaByliss Nederland. Sinds 2017 geeft zij samen met Jassies Instagramtrainingen. Op Insta vind je haar onder @joycenafzger.

Recente reacties

    Categorieën

    Follow us

    Proactively formulate resource-leveling imperatives through alternative process improvements.