fbpx

Instagramtraining

Kies je voor een private Instagramtraining door Kirsten en/of Joyce via Zoom of in Utrecht, of wil je een liever een Incompany training Instagram?

De mogelijkheden voor een Instagramtraining:
1. Een-op-een coaching via ZOOM  of IRL in Utrecht (1 tot 1,5 uur, 199€) > alle niveaus
2. Instagramtraining met een groep, open inschrijving (1 dag) > keuze uit beginners  en gevorderden niveau (199€)
3. Incompanytraining Instagram (vanaf 1.250€) > niveau in overleg


WAT KIES JE WANNEER?
KORT: ADVIES OP MAAT
Je wilt alleen advies voor je eigen account. Je wilt het liefst horen hoe je het moet aanpakken en je hebt er niet zoveel tijd voor over.
Voordeel: advies op maat toepasbaar op korte termijn
Nadeel: doordat je kort bezig bent met dit onderwerp blijft het relatief minder goed of lang hangen en heb je ook minder inzicht hoe Instagram werkt. Je krijgt het advies van 1 persoon (de trainer).

EEN HELE DAG AAN DE SLAG
Je wilt Instagram echt doorgronden, niet alleen hoe jij het zelf moet aanpakken maar hoe het voor meerdere bedrijven of mensen werkt. Je wilt ook een start maken met je eigen plan. Je wilt hier best een dag voor uittrekken. Kies dan voor een groepstraining. Dan hoor je meer over de uitdagingen van anderen en help je ook elkaar.
Voordeel: Je leert echt alles over Instagram, je kunt het voor elk account/merk/persoon aanpakken. Je leert meer over hoe anderen het aanpakken, en krijgt zo een meer realistisch idee voor je doelstellingen. Toepasbaar voor lange termijn.
Nadeel: Je moet open staan om je eigen kennis te delen met anderen, wanneer je geen interesse hebt in anderen en hun accounts, is dit geen goede keuze.

Wat een heerlijke #vlogtraining vanochtend! Met Marie-Louise @fieldforest die ‘er nog niet zeker van is of ze haar hoofd op video wil zien’ en zich ontpopt tot top-interviewer ?en millenial @lisavanmiddelaar_ ‘ik doe een social-detox’ die toch mooie mogelijkheden ziet voor de zorginstantie waarvoor ze werkt! Veel gesproken en ons verwonderd over gen Z die over alles wat los en vast zit héél natuurlijk vlogt, en de ‘lege’ Instagrammers met veel volgers, die niet echt iets lijken te kunnen behalve een leuk leven leiden. #justKtraining #snorfabriek #justK Wil jij ook aan de slag met #vloggen? Er staat een nieuwe sessie gepland in de @snorfabriek op vrijdag 27 oktober van 9.30 tot 12.30 i.s.m LBL contentbureau, check lbl.nl/expertsessie-vloggen

Een bericht gedeeld door Kirsten • Social Media Expert (@kirstenjassies) op

Recente reacties

    Categorieën

    Follow us

    Proactively formulate resource-leveling imperatives through alternative process improvements.